ما الجديد
ستار دي في بي | StarDVB

أهلاً وسهلاً بك من جديد في ستار دي في بي StarDVB. تم في الاونة الاخيرة تطوير وتخصيص الموقع ليشمل IPTV و SMART TV بشكل أوسع من السابق. إذا كنت مسجل سابقا يمكنك الدخول باسم المستخدم السابق نفسه، وإن كنت غير مسجل مسبقاً، يمكنك التسجيل الان. نرحب بمشاركاتك واقتراحاتك في أي وقت، نتمنى لك وقتاً ممتعاً معنا.

سؤال!!!؟

ahmedyu

ستار جديد
مرحبا أخوان هل لم يتم التحميل البارحة فقط عندي؟ و كانت عطلة لكل الغروبات؟؟

T D P

كبار الشخصيات
تم التحميل فقط من Netoffline اما الغروبين الباقيين (Persiangulf & True) لم يحملا ...

ahmedyu

ستار جديد
يا ترى ليش؟؟بيجوز متفقين علينا؟؟؟

على كل لاقيت هدا الموضوع بالمنتدى تبع persian بركي حدا بيفهم شوي و بيفهمنا

سلام دوستان وسروران گرامي

برم سر اصل مطلب، با توجه به اينكه دوره در حال اتمام است . وحجم مكها در حال اتمام است. با تصميم گيري مديران سايت قرار شد اين تايپيك ايجاد شود تا دوستاني كه حجم طلب كار هستند. در زير اين پست لينكهاي خود را قرار بدهند جهت دانلود. اين لينكها شامل ناقصي و فايل جديد مي شود. حتما نبايد ناقصي باشد. دوستاني كه حجم طلب كارند در اين قسمت اعلام كنند. ضمنا ناقصي شب اخر نيز دانلود خواهد شد. ودوستان جزء ناقصي خودشان اعلام نكنند.

با جمع بندي لينكهاي دوستان طي اطلاعيه شروع استارت را اعلام تا دوستاني كه در خواست داده اند. بتوانند فايلهاي در خواستي خودشان را دريافت كنند. ضمنا اين پست از امروز به مدت دو روز تا تاريخ90.4.2 ساعت 10 صبح باز وبعد از اون بسته خواهد شد و به در خواست دوستان كه بعد از اين تاريخ وساعت اعلام كنند .ترتيب اثر داده نخواهد شد.
دوستاني كه در تايپيك مخصوص به خودشان درخواست داده اند. لينكهارا اينجا قرار بدهند چون در خواستي ها قرار است متمركز دانلود شود.

ضمنا همراه با ناقصي فايل جديد هم دانلود خواهد شد.

zinbaa

ستار جديد
هي صدفه غريبه انه الاتنين يوقفوا التحميل امبارح
ولكن اعتقد ان الدوره المشفره لجروب persiangulf
قاربت علي الانتهاء لانه من يومين كان بينزل ملفات
مفتوحه ومعروفه الباسورد
بالنسبه لجروب trueoffline فاغلب ملفاته محميه بباسورد
والاعضاء مشكورين بيحصلوا عيها وقليله هي ملفاته المشفره

أعلى