ما الجديد
ستار دي في بي | StarDVB

أهلاً وسهلاً بك من جديد في ستار دي في بي StarDVB. تم في الاونة الاخيرة تطوير وتخصيص الموقع ليشمل IPTV و SMART TV بشكل أوسع من السابق. إذا كنت مسجل سابقا يمكنك الدخول باسم المستخدم السابق نفسه، وإن كنت غير مسجل مسبقاً، يمكنك التسجيل الان. نرحب بمشاركاتك واقتراحاتك في أي وقت، نتمنى لك وقتاً ممتعاً معنا.

جروب جديد ..

best1t

كبار الشخصيات

أعلن موقع خورشيد ((الشمس)) آفلاين عن دورة تحميل (مجاني)

على الأرجح مع (2) MAC، على القمر W3A 10720 ..

ويتوقع بدأ الدورة بعد حوالي أسبوعين إلى ثلاثة أسابيع.

النص من الموقع :

اطلاعیه استارت دوره اول خورشید آفلاین
درود به شما خوشید آفلاینی های عزیز ، و دوستداران دنیای آفلاین

96531342114675698783.gif

دوستان با توجه به صحبت هایی که بین مدیران سایت انجام گرفت ، تصمیم به شروع دوره ی اول دانلود آفلاین سایت به صورت رایگان گرفتیم

به احتمال زیاد با 2 مک ، در فرکانس 10720 در ماهواره ی w3a مانند گروه های دیگر شروع خواهیم کرد ، و در صورت استقبال دوره ی بعدی نیز رایگان برگزار خواهد شد.

از این رو زمان شروع این دوره مشخص نیست و به کاربران سایت و وضعیت سایت بستگی دارد.

اما پیش بینی ما حدود دو الی 3 هفته دیگر می باشد.

با توجه به افزایش تحریم ها علیه ایران هزینه هر مک خیلی بیشتر از انتظار ما شد ، بنابراین نیازمند یاری شما هستیم ، هر چند کوچک اما برای ما با ارزش خواهد بود

عزیزانی که قصد کمک مالی به سایت رو دارند در همین تاپیک اعلام کنند تا بنده براشون شماره حساب و مشخصات رو پیام خصوصی کنم.

با تشکر فراوان از شما عزیزان

آرزومند آرزوهایتان

مدیریت سایت خورشید آفلاین

cisema

كبار الشخصيات
الف شكر على المتابعة المميزة لأخبار الغروبات اخي باسل

تقبل تحياتي

best1t

كبار الشخصيات
شكرا لمروركم الجميل ..

ali1976 - comprica -- mhmd-f - cisema - F.B.I - Shark DVB - STARDVB STORM - The_SMB - هشام sat

تحياتي لكم جميعا.

comprica

ستار جديد
الدورة سوف تبدأ الاربعاء القادم ان شاء الله ..28/12/2011

وربما تكون بماك او ماكين .. ليس معلوم بعد ويتوقع اعلان ذلك قبل البداية بيوم او يومين

أعلى