ما الجديد
ستار دي في بي | StarDVB

أهلاً وسهلاً بك من جديد في ستار دي في بي StarDVB. تم في الاونة الاخيرة تطوير وتخصيص الموقع ليشمل IPTV و SMART TV بشكل أوسع من السابق. إذا كنت مسجل سابقا يمكنك الدخول باسم المستخدم السابق نفسه، وإن كنت غير مسجل مسبقاً، يمكنك التسجيل الان. نرحب بمشاركاتك واقتراحاتك في أي وقت، نتمنى لك وقتاً ممتعاً معنا.

بداية دورة جديدة مطلع العام الجديد من جروب royal4u

comprica

ستار جديد
logo.png

بنام یزدان پاک

سلام
خدمت همه کابران عزیز سایت رویال

امروز می خواستم به اطلاع کلیه عزیزان برسونم که بالاخره خرید مک اوکی شد همه کارهای لازم در حال انجام می باشد.
طبق تصمیمی که دنیا خانم گرفتن و مدیران و کاربران عزیز هم تایید کرده اند قرار بر شروع دوره در تاریخ 11 دی ماه 1390 {شروع کریسمس 2012} که چند روز دیگه خواهد بود دوره اول سایت رو استارت کنیم.
دوستان در همین تاپک اعلام می کنم قصد گروه بر این نیست که همانند گروه های دیگه دوره اول رو رایگان استارت کنیم و دوره بعد عضو گیری کنیم.
دانلود آفلاین برای شما عزیزان و هم میهن نان هست .
در طول دوره بعد با کمک همه عزیزان سعی بر این خواهد بود که دوره بعد نیز رایگان استارت بخوره.

دوستان منتظر فایل های پیشنهادی شما برای شروع دوره هستیم. به سایت مراجعه و فایل های پیشنهادی خود را در *** های معمول قرار دهید.

به امید دوره ای پربار و تجربه ای جدید با انجمن بانوان رویال.

الخبر يتحدث عن اول جروب نسائى مختص
وانه سوف يبدأ مع اعياد الكريسمس على حسب قوله
بالإضافة انه يجهز بالقوائم والى ذلك...

mhmd-f

كبار الشخصيات
يا سيدي هاد الغروب على أساس ينطلق من الصيف على ما أذكر ونفس الشي انو غروب نسائي

comprica

ستار جديد
يا سيدي هاد الغروب على أساس ينطلق من الصيف على ما أذكر ونفس الشي انو غروب نسائي

قرار بر شروع دوره در تاریخ 11 دی ماه 1390 {شروع کریسمس 2012}

ومعنى ذلك انه قرر بدء دورة بتاريخ 11 دى ماه 1930 بالتاريخ الفارسى وبالتاريخ الميلادى 1/1/2012
اى مع بداية الكريسمس

Shark DVB

كبار الشخصيات
أكيد ليست مشاركتك أخي best1t ^_^

وأعتذر لأني نسيت ان أكتب تنويه بعد حذف المشاركة رقم 8

بالتوفيق

أعلى